Coachingsamtaler


Én til én-coaching er for deg som vil skape større resultater nå

Ønsker du noen forandringer? Er det noen områder av livet ditt du opplever at du står fast? Vil du 
  • ha mer indre ro og harmoni

  • kjenne på mer trygghet i deg selv og

  • få klarhet i dine styrker og  føle deg fullt ut levende

  • ta styringen og bli den beste du kan være.

  • være en postiv innflytelse i verden.


Ved ledig kapasitet, kan du bestille coaching via pakkene nedenfor: 


Hvordan foregår 1 : 1 coachingen?


Vi har samtaler på nett via videomøte på ca. 1 time per samtale. Samtalene handler om deg, hva som rører seg i ditt liv. Hvem er du, hva vil du? 

Min spesialkompetanse er å "se deg der du er" og finne frem til hva det er du ønsker deg og hjelpe deg å bryte gjennom de tankemønstrene som holder deg tilbake. 
Hvordan hadde det vært å bli kvitt det som holder deg tilbake? Er du klar for å frigjøre deg fra begrensningene og gjenoppdage deg selv og den du er?

Fra der er det lett å leve det livet du ønsker. Fordi du lever på dine premisser og ikke hva "alle andre" vil eller ønsker. Du kommer i kontakt med den du egentlig er, bak alle tankemønster og lærer å navigere i livet med større innsikt og forståelse.  

Er du klar for en coaching som skaper varig utvikling som du tar med deg resten av livet. Det er ikke en quick fix hvor du får tre tips til å gjøre ditt eller datt. Det handler om en dyp innsikt i hvem du er og hvordan du og ditt sinn virker

Dess mer du forstår av deg selv og hvordan din fabrikk innstilling som menneske er, dess mer forstår du også andre mennesker. Det gjør at du blir i bedre stand til å være en positiv innflytelse for andre. Dette gjelder enten det er i familien eller på arbeidsplassen. Når du forstår hvordan vi mennesker fungerer så vil du møte andre på en annen måte som gjør at du hjelper dem å være på sitt beste. 

Du kan jobbe med meg 1 til 1 over 1 år, 6 måneder eller 3 måneder.

Du velger selv hvor dypt du ønsker å gå (alt etter hvilken coachingpakke du velger) 


 Tilbakemeldinger: 

"May Bente er den beste coachen jeg har vært bort i. Hun er tydelig og går direkte inn i problemet på en måte som gjør at det løses nesten på en magisk måte. Hun har hjulpet meg til å få klarhet i mine egne ønsker og hjulpet meg til å oppdage og «se» mitt eget potensiale. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching og får fjernet årevise med begrensninger på veldig kort tid.

Helt klart en av norges beste coacher"

 

«May-Bente er rå som coach, hun er den beste som finnes Hun har snudd noen tankemønstre jeg har hatt hele livet og endringen er magisk. Hun snakket meg ikke etter munnen, hun stiller spørsmål og utfordret på et nivå som gjør at ting endrer seg innenfra. Etter hver dag sammen skjer det endringer i meg som gjør det lettere å gjøre endringene" 

 

"Jeg har fått en ny livsgnist, jeg føler meg modigere og tøffere i møtet med verden og andres meninger. Det har vært en gavepakning å ha May Bente som mentor i løpet av disse månedene. Hun er sylskarp på å se akkurat hvor jeg stopper meg. På en kjærlig og tydelig måte fjerner hun åresvis med begrensninger og «gammel» bagasje"


"May Bente er knivskarp og går rett til kjernen av problemet og får meg ut av mine utfordringer utrolig raskt. Ved hjelp av en høy tilstedeværelse og skarp intuisjon går hun direkte til sakens kjerne på en slik måte at det gir meg nye erkjennelser og a-ha opplevelser hver gang. Hun har en helt unik evne til å «se» mine begrensinger og hjelpe meg å fjerne de på en nesten «magisk» måte . Jeg har hatt coacher og mentorer før, men aldri opplevd en slik dyp transformasjon og store konkrete resultater som i 1:1 coachingprogrammet med May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»


NYTTÅRSTILBUD AKKURAT NÅ‼️

 


Hvem er May Bente

«May-Bente Høiland Lode er en coach, kurs og foredragsholder med sterk evne til å få frem det beste i andre. 15 års erfaring med lederutvikling og bedriftsutvikling med fokus på trivsel, arbeidsglede, god kommunikasjon og gode relasjoner.

May-Bente Høiland Lode er utdannet lektor i pedagogikk og har spesialisert seg innen ledelse og motivasjon. Hun har de siste 15 årene coachet og kurset flere hundre kvinner, menn, ungdommer, ledere og medarbeidere. Med sprudlende entusiasme og glimt i øyet gir hun gjenkjennende eksempler og konkrete verktøy til økt arbeidsglede, mer livsglede og bedre prestasjoner. 

Lode holder levende, inspirerende og tankevekkende foredrag. Deltakerne får konkrete redskaper de kan bruke til å øke livskvaliteten, snu tankegangen, få mer overskudd, energi og livsglede i hverdagen. 

Hun har de siste 15 årene jobbet med leder- og medarbeiderutvikling i næringslivet, samtidig som hun har bygget opp motivasjonskurs for privatmarkedet og etablert egen Coach Mentor Utdannelse. 

Hun er målrettet, kreativ og energisk med glimt i øyet. Sertifisert Life Coach master fra Dublin, Coaching Success ved Success Intelligence, London og Future Leaders Program ved The Scottish Borders Council.

Høiland Lode er forfatter av Lykkekoden (Cappelen Damm 2014) og SMART for livet (Cappelen Damm 2016), samt sertifisert Suksess Coach, og har en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring.»


"Å være på kurs med May-Bente er en "game-changer" Hun er den beste i Norge på det hun holder på med. Hvis du får sjansen til å bli coachet av henne eller være med på kurs, er du heldig. Hun er utrolig inspirerende, enormt faglig dyktig, kunnskapsrik og en helt fantastisk coach og kursholder. Hun er helt rå på å "spotte" akkurat der du holder deg tilbake, slik at ting du har båret på i åresvis transformeres nesten på magisk vis. Det hun kan er bare spesielt"kompetanseutvikling-bedrifter8