Coachingsamtaler

Ønsker du noen forandringer? Er det noen områder av livet ditt du opplever at du står fast?

«May-Bente er rå som coach, hun er den beste som finnes Jeg er utdannet ingeniør og innkjøper og har tatt mange kurs og egentlig studert hele livet, men det å delta på May Bentes Coach Mentor Utdannelsen er det viktigste jeg har gjort.

Som kursholder syns jeg May Bente er fantastisk. Hun har veldig mye energi, er veldig engasjer og sprudlende og det er smittende det humøret. Hun er veldig inspirerende og faglig dyktig». Nina Natvig

 

Jeg anbefaler å gå hos May Bente fordi hun er kvalitet.

Hun er helt fantastisk. Hun har hjulpet mange og jeg kjenner mange av dem personlig. Det er utrolig hva hun klarer å få frem. Hun får det beste frem i oss. Hun får oss til å vokse og blomstre. Det du får igjen i forhold til det, det koster i forhold til hva du får igjen i verdi i form av vekst og kunnskap.

Det kan ikke måles i penger.

Marianne Hole

Grunnlegger og daglig leder av Aktivt Pusterom


NYTTÅRSTILBUD AKKURAT NÅ‼️

 


Hvem er May Bente

«May-Bente er en populær og anerkjent kurs- og foredragsholder med sterk evne til å få frem det beste i andre. Hun er utdannet lektor i pedagogikk og har spesialisert seg innen ledelse og motivasjon. Hun har de siste 15 årene coachet og kurset flere hundre kvinner, menn, ungdommer, ledere og medarbeidere. Med sprudlende entusiasme og glimt i øye gir hun gjenkjennende eksempler og konkrete verktøy til økt arbeidsglede, mer livsglede og bedre prestasjoner.

May Bente er utdannet lektor i pedagogikk med spesialkompetanse i motivasjon og ledelse. Hun har de siste 14 årene jobbet med leder- og medarbeiderutvikling i næringslivet, samtidig som hun har bygget opp motivasjonskurs for privatmarkedet, grunnlagt SMART akademiet og etablert sin egen Coach Mentor Utdannelse. May-Bente holder levende, inspirerende og tankevekkende foredrag og kurs som skaper forandring.

Deltakerne får konkrete redskaper de kan bruke til å øke livskvaliteten, snu tankegangen, få mer overskudd, energi og livsglede i hverdagen. 

Hun er målrettet, kreativ og energisk med glimt i øyet. Sertifisert Life Coach master fra Dublin, Coaching Success ved Success Intelligence, London og Future Leaders Program ved The Scottish Borders Council.

May Bente er forfatter av Lykkekoden (Cappelen Damm 2014) og SMART for livet (Cappelen Damm 2016), samt sertifisert Suksess Coach, og har en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring.»


"Å være på kurs med May-Bente er en "game-changer" Hun er den beste i Norge på det hun holder på med. Hvis du får sjansen til å bli coachet av henne eller være med på kurs, er du heldig. Hun er utrolig inspirerende, enormt faglig dyktig, kunnskapsrik og en helt fantastisk coach og kursholder. Hun er helt rå på å "spotte" akkurat der du holder deg tilbake, slik at ting du har båret på i åresvis transformeres nesten på magisk vis. Det hun kan er bare spesielt"

 

 

kompetanseutvikling-bedrifter8