Coachingsamtaler

Ønsker du noen forandringer? Er det noen områder av livet ditt du opplever at du står fast?
Har du utfordringer i
  • helsen din
  • relasjonene dine
  • økonomien din
  • på jobben din 

Utfordringer er til for å løses. Altfor mange står fast i utfodringer som kan løses, ofte på en mye enklere måte enn hva du tror. Det er min spesialkompetanse å hjelpe mennesker ut av utfordringer

Jeg har de siste 10 årene hjulpet hundrevis av mennesker til å skape de forandringene de ønsker seg.

Min bakgrunn

Lektor i pedagogikk ved Universitetet i Oslo (hovedfagsoppgave om motivasjon) og jobbet mange år i skolen. De siste 10 årene har jeg drevet egen bedrift hvor jeg har hjulpet hundrevis av mennesker til økt livskvalitet.

Min styrke er at jeg har vært ustoppelig i å finne løsninger på alle mine utfordringer. Jeg har reist verden rundt og lært av de beste coacher og mentorer og kommet hjem med et gullkorn herifra og ett derifra. Etterhvert som jeg begynte å prøve det ut i mitt liv, begynte livet mitt å endre seg. Så begynte de rundt meg å spør om det også kunne få lære det jeg kunne. I begynnelsen var jeg avvnentende. Jeg var utdannet lektor i pedagogikk og hadde styr på det med undervisning, men å dele av mine erfaringer var noe annet.

Til slutt samlet jeg noen av mine venner å lærte dem det jeg kunne. Og så fikk det de samme resultatene. Så spurte de om jeg kunne skrive ned det jeg kunne i en bok. Det ble etterhvert til boken Lykkekoden (Cappelen Dam 2014) og SMART for livet (Cappelen Damm 2016). Jeg har de siste årene reist rundt i hele Norge og utlandet og holdt kurs og foredrag for bedrifter og private. Jeg har også grunnlagt en egen Coach Mentor Utdannelse hvor jeg utdanner coacher og mentorer både i Oslo og på Bryne.

kompetanseutvikling-bedrifter8